Вашето посещение

Как да запиша час в Клиника Вижън?

Пациентите предварително планират посещението си във „Вижън” чрез записване на час по телефон или след попълване на контактната форма в сайта на клиниката. При планиране на Вашето посещение получавате точна информация за времетраенето на съответния преглед или изследване.

Как да се подготвя за посещението си в Клиника Вижън?

В деня на Вашето посещение в клиника Вижън е препоръчително да носите предишни изследвания и документи носещи информация за Вашето състояние и медицинска история. Такива документи са: амбулаторен лист от лекарски преглед, епикриза описваща престой в болница и резултати от медицински изследвания.

На територията на Клиника Вижън

Необходимо да се обърнете към обслужващия персонал на регистратура. Оттам ще бъде подадена и обработена заявка за преглед към лекар - специалист по профила на заболяването ви, който ще извърши Вашия преглед.

Кога ще получа резултатите от прегледа и назначените ми изследвания?

Пациентите получават резултатите от изследванията си веднага след края на прегледа и назначената им терапия – медикаментозна, лазерна или оперативна.

В случаите на необходимост от хирургическа интервенция, пациентите подробно се информират за характера и начина на нейното протичане и постоперативно възстановяване. Предлага им се избор на оператор, време за извършване, а при операция на перде - и най-подходящата вътреочна леща за имплантиране. При напускане на клиниката, пациентът получава писмени указания за следоперативното лечение при домашен режим, назначават се часовете за задължителните контролни прегледи.

Операционните зали във „Вижън” са оборудвани с най – модерна апаратура за извършване на всички видове очни операции.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/visibcti/public_html/mod_seo/site_map/autositemap/autositemap.php:67 Stack trace: #0 /home/visibcti/public_html/index.php(55): include_once() #1 {main} thrown in /home/visibcti/public_html/mod_seo/site_map/autositemap/autositemap.php on line 67