Вашето посещение

Как да запиша час в очна клиника „Vision”?

Необходимо е пациентите предварително да планират посещението си в клиника „Vision”, като запишат час по телефона / тел. 0700 89 003/ или чрез попълване на контактната форма в сайта на клиниката. При планиране на Вашето посещение ще получите точна информация за времетраенето на съответния преглед или изследване.

Наша мисия е да предоставим на пациентите си висок стандарт на медицинска грижа, индивидуален подход и достъп до най-висок клас иновативни технологии.

Как да се подготвя за посещението си в очна клиника „Vision”?

В деня на Вашето посещение в клиника Вижън е препоръчително да носите предишни изследвания и документи носещи информация за Вашето състояние и медицинска история. Такива документи са: амбулаторен лист от лекарски преглед, епикриза описваща престой в болница и резултати от медицински изследвания.

В клиника „Vision”

На място в клиниката е необходимо да се обърнете към обслужващия персонал на регистратура. От там ще бъде подадена и обработена заявка за преглед към лекар - специалист по профила на заболяването Ви, който ще извърши Вашия преглед.

Кога и как ще получа резултатите от прегледа и назначените ми изследвания?

Пациентите получават резултатите от изследванията си веднага след края на прегледа и назначената им терапия – медикаментозна, лазерна или оперативна.

В случаите на необходимост от хирургическа интервенция пациентите подробно се информират за характера и начина на нейното протичане и постоперативно възстановяване. Предлага им се избор на оператор, време за извършване, а при операция на перде и най-подходящата вътреочна леща за имплантиране. При напускане на клиниката пациентът получава писмени указания за следоперативното лечение при домашен режим, назначават се и часовете за задължителните контролни прегледи.

Операционните зали в очна клиника „Vision“ са оборудвани с най-модерна апаратура за извършване на всички видове очни операции.