История и мисия

Очен лазерен център “Вижън” е най-модерното здравно заведение в България за специализирана извънболнична помощ в областта на очните заболявания.

Клиниката е оборудвана със съвременна високотехнологична лазерна апаратура, позволяваща да се извършват най-прецизни изследвания, ранна диагностика и адекватно лечение на всички видове очни заболявания.

В Очен лазерен център “Вижън” работят опитни лекари и консултанти от университетските болници в столицата и страната. Те непрекъснато обогатяват своя опит във водещи очни клиники в чужбина и прилагат своите знания и умения в клиниката.

“Вижън” има сключени договори с НЗОК за оказване на болнична и доболнична помощ, както и за високоспециализирани медицински дейности.

Доказан професионализъм, наука и високи технологии в служба на по-доброто очно здраве, съчетани с индивидуален подход и грижа за пациента – това е мисията на Очен лазерен център „Vision“.

Повече от 15 г. центърът осигурява професионално решение за всеки проблем със зрението от детската възраст, през активните творчески години и до дълбоки старини.

Наша цел е пациентът да получи най-подходящата за него терапия при най-добрите условия в името на здравето и високото качество на живот.