Вашето посещение

Организацията на работата във “Вижън” е подчинена изцяло на световнопризнатата добра медицинска практика при предлагането на медицинските услуги, максимално бързо осъществяване на лечебния процес, както и спестяване време на придружителите. Предварителната информация за всяка стъпка от съвместните ни действия е насочена към добра осведоменост и улеснения още преди посещението за преглед или лечение.

Вижте какъв е пътят на пациента в Клиника „Вижън“:

Как да запишете час в Очна клиника „Вижън”?

Необходимо е пациентите предварително да планират посещението си, като запишат час по телефона / 0700 89 003; 0883 511 121; 0887 314 479/ или чрез попълване на контактната форма в сайта на клиниката. При планиране на Вашето посещение ще получите точна информация за времетраенето на прегледа, консултацията, специализираното изследване.

Нашата основна цел е да предоставим на пациентите висок стандарт на медицинска грижа, индивидуален подход и достъп до най-висок клас иновативна апаратура.

Как да се подготвим за посещението си в Очна клиника „Вижън”?

При посещението си в клиниката е препоръчително да носите предишни изследвания и друга налична медицинска документация, съдържащи информация за състоянието на зрението, налични заболявания и проведено лечение. Такива документи са: амбулаторен лист от преглед при очен специалист, епикризи, високоспециализирани и образни изследвания и друга медицинска документация.

В клиника „Вижън”

На място в клиниката е необходимо да се обърнете към дежурния на регистратурата. От там ще бъде подадена и обработена заявка за преглед към лекар - специалист по профила на заболяването Ви. Важно е да знаете, че преди да бъдете представен на лекаря, неговият екип, в който са включени и лекари-специализанти, ще извърши подготовката и необходимите за прегледа и определяне на диагнозата предварителни изследвания.

Кога и как ще получите резултатите от прегледа и назначените Ви изследвания?

Пациентите получават резултатите от изследванията си веднага след края на прегледа и назначената им терапия – медикаментозна, лазерна или оперативна.

В случаите на необходимост от хирургическа интервенция, пациентите подробно се информират за характера и начина на нейното протичане и следоперативно възстановяване. Предлага  се избор на оператор, времетраене, а при операция на перде и препоръка за избор на най-подходящата вътреочна леща. При напускане на клиниката пациентът получава писмени указания за следоперативното лечение при домашен режим, назначават се и  часовете за задължителните контролни прегледи.

Операционните зали в Очна клиника „Вижън“ са оборудвани с най-модерна апаратура за извършване на всички видове очни операции, гарантираща безболезненост, щадяща структурите на окото процедура, и постигане на  висока резултатност.