Мнения и отзиви - Величка Тонева

21.12.2022

Уважаема Госпожо,

Първото изречение към Вас, което  идва от сърцето ми  е: “Благодаря, че ви има Вас и очна клиника „Вижън“.
Аз съм пациент на клиниката може би от 10 години. Лекар съм по професия и много високо оценявам труда на колегите, които работят тук. В клиниката цари безупречен ред, който се вижда още при влизането на пациента. Чистотата, реда, вниманието и стремежа на средния медицински персонал да осигури комфорта на пациента до приема му от лекаря  прави страхотно впечатление. Създадените и подържани високи изисквания няма как да не предизвикат възхищение у мен в ролята на пациент. Тъжно е, че не срещам всичко това в други частни клиники, които посещавам.
Радва ме присъствието на млади и амбициозни колеги и удачния им подбор! Да...апаратурата е на високо ниво, но тя сама не лекува. Необходим е добре подбран и обучен персонал. С възхищение мога да кажа, че всичко казано до тук се дължи на прекрасния мениджмънт в управляваната от Вас клиника, г-жо Кумбиева!
За високия престиж на клиниката и възможностите, които тя предоставя говори и присъствието на „светилото“ в офталмологията професор Клаес. Бях негова пациентка и нямам думи да изразя своята благодарност към целия оперативен екип, към проф. Клаес и лично към Вас. Впечатли ме това, че разговаряте с всички пациенти, оперирани предния ден от професора.
Това може да го прави само човек, който носи душа и сърце и ги влага в работата си.
Бъдете жива и здрава Вие и целият персонал, който успешно ръководите в очна клиника „Вижън“!
Желая на проф. Клаес здраве и все така да помага на българските пациенти с изключителния си професионализъм!

Д-р Величка Тонева