Мнения и отзиви - Кремена Петкова

18.11.2020

Здравейте,

Искам да изразя своята благодарност към д-р Анна Ганчева и нейния екип за изключително любезното и компетентно отношение към пациентите си.
Обърнах се към Д-р Ганчева за разрешаване на проблем с често рецидивиращи ечемици и зачервени и сухи очи. Тя ми предложи терапия с новия апарат от последно поколение на клиника Вижън, използван най-често в последно време за лечение на синдром на сухото око - IPL /интензивно пулсираща светлина/.
В началото бях скептична, притеснявах се, че е един вид „облъчване“ и може да има вредни последствия.  В крайна сметка, тъй като алтернативният вариант беше оперативен, реших да се доверя на професионализма на д-р Ганчева.
Направих три IPL процедури и мога да заявя, че това беше правилният избор. Притесненията ми се оказаха излишни. Процедурите са приятни, все едно бях на „СПА“. Резултатът също не закъсня – значително намаля зачервяването на очите, подобри се секрецията от слъзните канали /мейбомиеви жлези/ и като бонус ефект – кожата около очите ми се подмлади!
Благодаря Ви, Д-р Ганчева!

Поздрави,
Ваш пациент Кремена Петкова