Мнения и отзиви - Георги Димитров

13.02.2023

Уважаема госпожо Кумбиева,

Във ведра обстановка след дългата епидемия от Ковид -19, бих желал да споделя с Вас своите впечатления от очна клиника „Вижън“, която Вие от дълги години управлявате.
Аз съм дългогодишен Ваш пациент, но съм имал възможността да посетя очни клиники в Барселона, Кьолн, Антверпен, за да констатирам че всички европейски медицински практики са реализирани в клиника „Вижън“. Нещо повече. Административното обслужване в управляваната от вас клиника е своеобразен медицински еталон в отношенията администрация-пациент. Всички служители от рецепцията са безкрайно  вежливи, търпеливи и тактични. Това отношение към всеки пациент е незаобиколим стандарт за лекарите и медицинските сестри във „Вижън“.  За разлика от голяма част от здравните заведения в страната, където фамилиарниченето и грубото отношение към пациента е  неизтриваем белег от минали времена, в ръководената от Вас клиника вежливото и внимателно отношение към пациентите е постоянна норма.
Според мен, съвсем не е случаен факта, че световноизвестния офталмолог от Белгия, Доктор Карл Клаас е избрал да консултира и оперира  пациенти в очна клиника „Вижън.
Уважаема госпожо Кумбиева,  Бертолд Брехт казва, че желанието на човека е да се повдигне на пръсти, за да стигне небето, а не да си гледа в краката.
С трудолюбие, постоянство и прецизен мениджмент, Вие, госпожо Кумбиева сте устремена напред и нагоре.

Благодаря Ви!
Сърдечно,

Георги Димитров, доктор по международни отношения.