Революционния метод OCTA (AngioVue)

Революционния метод OCTA (AngioVue)

Неинвазивен и повторяем

Този метод е много различен от традиционната флуоресцеинова ангиография, AngioVue не изисква инжектиране на контрастно вещество (което може да бъде трудно постижимо при някои пациенти). Това позволява процедурата да бъде повторена толкова пъти, колкото е необходимо, без риск за пациента.
AngioVueHD произвежда сканирания с висока плътност и изключителна разделителна способност. Сега можем уверено да преценим състоянието на фините кръвоносни съдове, които се простират отвъд централната област на макулата.

3D визуализация на ретиналните съдове

AngioVue ни позволява да видим съдовете на ретината по съвсем нов начин. Триизмерните изображения разделят на отделни слоеве съдовата система на ретината, за да покажат безпрецедентно ниво на детайлност и да изолират важни за изследването области.

Бързи и висококачествени изображения

Апаратът може да се похвали с размер на изображението от 304 x 304 пиксела, има оптична аксиална разделителна способност от ~ 5 микрона и притежава висока скорост на сканиране. Общото му време за сканиране (една група) е по-малко от 3 секунди.

Визуализира всичките 4 слоя на ретината

AngioVue осигурява подробна визуализация на отделните слоеве, включително повърхностните, дълбоките, външната ретина и хороидните капилярни слоеве.
За разлика от традиционните ангиографски техники, AngioVue позволява тези слоеве да бъдат изолирани с яснота, която никога преди не постигана. С този вид подобрено изобразяване, специалистите са в състояние да откриват по-бързо миниатюрни промени, като е възможно да идентифицират заболявания на по-ранни етапи и да позволят персонализирано управление на прогресията на заболяването.

Първокласна технология

AngioVue Imaging System използва собствения алгоритъм SSADA, за да произвежда зашеметяващо детайлни изображения и да сведе до минимум времето за получаване на сканиране. Ексклузивната технология за коригиране на движението (MCT ™) на Optovue намалява артефакта за движение, за да осигури изображения с ултра висока разделителна способност, дори в хороида.