Мнения и отзиви - Таня Денчева

24.10.2022

Уважаеми,

Сърдечни и най-искрени благодарности и респект към д-р Шандурков и екипа му! Изумителен професионализъм, перфекционизъм, съчетани със съпричастност и специално, топло и коректно отношение към пациента!

Високото ниво на организация, дисциплина и хуманност, наред с високотехнологичната прецизна и иновативна апаратура и модерно оборудване, невероятните професионални умения и компетентност на лекари, медицински специалисти, обслужващ персонал и администрация безапелационно определят световното ниво на цялата клиника „Вижън“.

Вежливото и внимателно отношение на всички работещи в клиниката, добронамереност и приветливост, предразполагащата, спокойна атмосфера и конфортна среда допринасят за минимален стрес и притеснение за пациента и евентуално придружаващи лица.

Предоставената възможност за лечение и операция на моята майка Светла Унчелова в клиника „Вижън“ бе единствения й шанс за спасение на зрението -  след прекаран остър глаукомен пристъп със сериозни последици и катаракта на лявото око в напреднал стадий. Поради сложното състояние ( факодонеза - нестабилност на лещата, закритоъгълна глаукома ) и високия интраоперативен риск от усложнение няколко клиники в София отказаха оперативно лечение. След период на огромно напрежение и страх майка ми бе приета за преглед от д-р Ралица Ангелова, която я насочи за лечение към клиника „Визион“ при д-р Шандурков.

Специална благодарности и адмирации за д-р Шандурков - невероятено компетентен и висококвалифициран специалист, лекар-виртуоз, даващ щанс на пациента за лечение, за възстановяване, за здраве, за достоен и пълноценен живот! Истинско чудо е, че и в България лекуват толкова изявени офталмолози и витреоретинални хирурзи на световно ниво!

Благодарности за всеотдайността, безкрайния професионализъм, перфекционизъм!

Безкрайни благодарности към административния и към мениджърския екип на клиника „Вижън“ за съпричастност, искрената подкрепа, лично ангажиране към проблеми на моята майка!

Адмирации за безупречната работа, всеотдайност, грижовно отношение!

Признателност и пожелания за здраве и много успехи на целия екип на клиника „Визион“!

 

С огромно уважение :
Таня Денчева
Плевен