Мнения и отзиви - Люсиен Нинова

21.12.2022

Уважаема г-жо Кумбиева!
 
     Сърцато и с уважение искам да поздравя Вас и екипът Ви с идващите празници.
Бъдете здрава и здрави! Починете си от делника и се пренесете в празника с чувство на изпълнен дълг и спорна година. Желая спокойни Коледни дни във Вашето семейство и във семействата на всички които работят във ВИЖЪН.
      Попаднах в този 'дом' по повод на операция на око за майка ми. Впечатлението ми беше равно на културен шок. Не е достатъчно да кажа клиширано: всичко беше на ниво! 
От влизането на входа, посрещнати от усмивката на това прекрасно русо момиче и позитивността на хората на рецепциите през които минахме, после влизането в потока на прегледи и срещите със сестри, лекари и асистенти, ни създаваше усещането за сигурност и доверие.
Никакво чакане! Всичко беше като програмирано - никакъв излишък от време, думи и обяснения. И всичко това с мекота и уважение към пациента. 
      Няма да подмина и пространството в което се движехме. Входа, като лоби, не "чакалня". Красиви и щедри пространства, добре побрани картини, тих фон, без усещане за друго присъствие и опашки.....чисто и чисто и чисто. Благодарност и на тези, които се грижат за това на всеки час! Ще спомена и малките детайли върху които попадна погледа ми - паркинг, удобен без бариера, демократично, но винаги има място; кошчето и пепелника вдясно от входа, с брилянтен дизайн; нито едно листенце забравено; съблекалните - неикономично проектирани за спокойствие на пациент и придружител; премерени ограничения за достъп, без усещане за рестрикции; естетски подбрани материали в интериора; и! тези калцуни, които не са този обиден син найлон, който се къса и пързаля.
      Асистенцията за един трудно подвижен пациент, беше повече от мило и на място. Д-р Иво Минчев - едновременно професионален, но и с тънко чувство за хумор. 
Имам критичен родител - тя трудно харесва:) Каза: 'много ми хареса този доктор!'
Всеки е на мястото си, професионален, вежлив и поддържащ!    
      Всичко работи, като един СЪВЪРШЕН организъм!! Това издава много труд и висока култура на управление на хора и процеси. Комплименти!
      И на края.......операцията е успешна, майка ми остана много доволна и когато се усети прогледнала, каза ; 'всичко е толкова ясно и блестящо и тези по бТВ ми изглеждат толкова хубави......'????
     Живот и здраве, сме отново при вас напролет и за другото око.
    Весели празници! Здрава година и уютна Коледа!
 
С огромна благодарност и уважение,
Люсиен Нинова