Историите на нашите пациенти

Високата оценка на пациентите за качествената медицинска дейност, внимателната грижа и отличните условия в Очен лазерен център “Vision” е изключително важна за нашия екип. Всеки от нас работи отдадено за Вашето очно здраве и високо качество на живот. Затова и професионалното удовлетворение е несравнимо, когато получаваме Вашите топли отзиви.

Благодарим Ви!

Антоанета Спасова

Антоанета Спасова

И. Никофоров

И. Никофоров

П.Петров

П.Петров

Благодаря Ви за светлината, с която ни дарявате!

Павел Поппандов

Павел Поппандов

В древната китайска медицина има една максима:"Ако си добър човек, ще бъдеш и добър лечител!"В тази клиника навсякъде цари човешка добрина и професионализъм!Цялото мнени можете да прочетет в прикаченото изображение по долу:

Радка Митева

Радка Митева

Благодарим за доброто отношение на целият екип! Възхитени сме от високият професионализъм, вниманието и човешката топлина по време на цялото лечение!Цялото мнени можете да прочетет в прикаченото изображение по долу:

Рамона Христова

Рамона Христова

С кратки думи ще преразкажа своя опит. Изключително организирано,професионално и отлично място,обслужване и качество. Бях записала час за детска консултация и преглед. За мен като майка е важно отношението и качеството,което служителите в тази клиника имаха към детето ми.Затова и ги препоръчвам. I recommended this place because there you will find organizational, professional, and moral customers service. Keep going Vision ...