Историите на нашите пациенти

Високата оценка на пациентите за качествената медицинска дейност, внимателната грижа и отличните условия в Очен лазерен център “Vision” е изключително важна за нашия екип. Всеки от нас работи отдадено за Вашето очно здраве и високо качество на живот. Затова и професионалното удовлетворение е несравнимо, когато получаваме Вашите топли отзиви.

Благодарим Ви!

Цветанка Търничкова

Цветанка Търничкова

Благодарим за всичко!Клиниката е на много високо ниво: чистотата, обслужването от персонала, вниманието и грижата от целият екип.Специални поздравления и пожелания за много здраве и успех във всяко начинание.Суважение и благодарностЦветанка ТърничковаЦялото мнени можете да прочетет в прикаченото изображение по долу:

мед. сестра Радослава Иванова

мед. сестра Радослава Иванова

Благодаря, че ми сбъднахте мечтата! Да виждам!Сега се чуствам нов човек. В момента съм на 44 год., а от 10 годишна имам късогледство и астигматизъм.Цялото мнени можете да прочетет в прикаченото изображение по долу:

Рашо Иванов

Рашо Иванов

 Хиляди благодарности!За първи път посещавам тази клиника. Очарован съм от всичко, което видях и преживях тук: от обстановката, от отношенията на хората работещи тук.Цялото мнени можете да прочетет в прикаченото изображение по долу:

Благодаря, д-р Николаева

Благодаря, д-р Николаева

Благодаря, д-р Николаева!

Христина Маринова

Христина Маринова

От близо три години съм пациент в тази клиника. След 28 години работа в Щатите при пенсионирането си и завръщане в България изпитвах известни притеснения за нивото на специалистите и оборудването на офталмологичните клиники в България. Страховете ми са били абсолютно напразни. Препоръчаната ми клиника "Вижън" е прекрасна - на изключително високо ниво, със съвременна апаратура. Консултациите ми с д-р ...

Милена Стоянова

Милена Стоянова

С най-големи благодарности на д-р Минчев и неговата мед. сестра Светлана за професионализма и човешкото отношение, за отговорността с която приеха моя баща, за грижата, която положиха. Бъдете здрави, мили хора! Милена Стоянова