Историите на нашите пациенти

Високата оценка на пациентите за качествената медицинска дейност, внимателната грижа и отличните условия в Очен лазерен център “Vision” е изключително важна за нашия екип. Всеки от нас работи отдадено за Вашето очно здраве и високо качество на живот. Затова и професионалното удовлетворение е несравнимо, когато получаваме Вашите топли отзиви.

Благодарим Ви!

Василка Кръстева

Василка Кръстева

Благодаря Ви за всичко, което направихте за мен!Благодаря Ви за Вашата всеотдайност и професионализъм!Пожелавам ви много успехи и безупречна работа.Цялото мнени можете да прочетет в прикаченото изображение по долу:

Райко Белопитов

Райко Белопитов

Вижън е сигурно най-добрата клиника за зрението в София. Модерното оборудване и специалистите са само малка част от плюсовете. Изключително съм благодарен на екипа на доктор Томова,мед.сестра Мария Алексова и доктор Шандурков за професионалното и грижовно отношение изпълнено с внимание към детайлите. На баба ми беше отделено необходимото внимание и беше консултирана и дори насрочихме час за операцията. Ще посещавам ...

Цветанка Търничкова

Цветанка Търничкова

Благодарим за всичко!Клиниката е на много високо ниво: чистотата, обслужването от персонала, вниманието и грижата от целият екип.Специални поздравления и пожелания за много здраве и успех във всяко начинание.Суважение и благодарностЦветанка ТърничковаЦялото мнени можете да прочетет в прикаченото изображение по долу:

мед. сестра Радослава Иванова

мед. сестра Радослава Иванова

Благодаря, че ми сбъднахте мечтата! Да виждам!Сега се чуствам нов човек. В момента съм на 44 год., а от 10 годишна имам късогледство и астигматизъм.Цялото мнени можете да прочетет в прикаченото изображение по долу:

Рашо Иванов

Рашо Иванов

 Хиляди благодарности!За първи път посещавам тази клиника. Очарован съм от всичко, което видях и преживях тук: от обстановката, от отношенията на хората работещи тук.Цялото мнени можете да прочетет в прикаченото изображение по долу:

Благодаря, д-р Николаева

Благодаря, д-р Николаева

Благодаря, д-р Николаева!